Tietosivu

Yhteystiedot, asiantuntijat ja usein kysytyt kysymykset.

Miehet

Tarinamme

Suorituskykyvalmentaja syntyi vuonna 2019 Akin, Juhon ja Antin valmennusaiheisten keskustelujen johdosta. Ensimmäinen puoli vuotta käytettiin tiiviisti Suorituskykyvalmentajakoulutuksen rakentamiseen, minkä jälkeen yrityksen toimintaidea alkoi toden teolla hahmottua. Alusta lähtien ideana on ollut tarjota ajantasaista tietoa miellyttävässä muodossa.

Koko toimintamme ajan olemme keränneet ja saaneet arvokasta palautetta asiakkailtamme toimintamme kehittämiseksi. Haluamme olla valmennus- ja liikunta-alan ammattilaisen ykkösvalinta koulutuspalvelujen tuottajana.

Asiantuntijat

Kaikki kouluttajamme ovat valmennus-, liikunta- tai kuntoutusalan ammattilaisia.

Urheilufysioterapeutti

Aki Laitinen

Suorituskykyvalmentaja, urheilufysioterapeutti (sert.).

Osteopaatti

Juho Kuusisaari

Suorituskykyvalmentaja, voimaharjoittelun asiantuntija.

Personal Trainer

Antti Pokki

Suorituskykyvalmentaja, kehonpainoharjoittelun asiantuntija.

Psykologi

Kaisa Varkila

Psykologi, valmennuksen vuorovaikutuksen asiantuntija.

Usein kysytyt kysymykset

Rekisteröityminen Suorituskykyvalmentajan tietopankkiin on maksutonta. Saat käyttöösi jatkuvasti kasvavan määrän valmennukseen ja harjoitteluun liittyvää materiaalia. Kaikki maksullinen materiaali ostetaan normaalisti verkkokaupan maksuliittymän kautta, joten et voi vahingossa joutua maksajaksi.

Ei tarvitse, sillä rekisteröityminen tapahtuu automaattisesti verkkokurssin oston yhteydessä. Ostotapahtuman jälkeen voit jatkaa suoraan kurssille.

Mikäli ostit osallistumisoikeuden lähikoulutukseen, on sinulla kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja peruutusoikeus. Ilmoita tänä aikana peruutuksesta sekä meille että Klarnalle.

Digitaalisilla tuotteilla, jotka asiakas saa käyttöönsä välittämästi maksutapahtuman jälkeen, ei ole palautusoikeutta. Meillä tämä koskee verkkokursseja ja e-kirjoja. Myöskään maksettua osallistumisoikeutta webinaariin ei voi peruuttaa, mutta asiakas saa webinaarin aina myös tallenteena jälkikäteen.

Mukava kuulla, pallotellaan ihmeessä ideaa eteenpäin! Laita viestiä aki@suorituskykyvalmentaja.fi niin ihmetellään lisää.

Voimavinkit

anna palautetta

Kuulemme mielellämme toiveesi ja ehdotuksesi. Voit myös jättää kysymyksiä harjoitteluun ja valmennukseen liittyen, vastaamme niihin esimerkiksi podcastissa.

Muut kanavat

Haluatko kehittyä valmentajana?

Harjoitteletko tavoitteellisesti?

Käytössäsi on maksuton tietopankki.


Tuhat treenivinkkiä Instagramissa