lähikoulutus

Kuntosaliharjoittelun syventävä koulutus

Voimaharjoittelun ohjaamisen ja valmentamisen jatkokurssi kuntosaliympäristössä työskenteleville.

SEURAAVA KOULUTUSAJANKOHTA:

Voima & Vire Lahti 24.-25.5.2024

Juho Kuusisaari ohjaa kuntosaliharjoittelua valmentajille.

Kenelle koulutus on?

Koulutus on suunnattu personal trainereille sekä muille voimaharjoittelua ohjelmoiville ja ohjaaville liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaisille.

koulutus

Koulutuksen sisältö

2020-luvun tutkimustieto paketoituna ymmärrettävään muotoon.

Kuluvan vuosikymmenen aikana on kertynyt huomattava määrä uutta tutkimustietoa, joka selkeyttää voimaharjoittelun adaptaatioita eri harjoitustavoitteissa.

Me haluamme tuoda tuoreen tutkimusnäytön sinun käytettäväksesi ymmärrettävässä ja käytäntöön sidotussa muodossa.

Koulutuksen avulla vahvistat osaamistasi voimaharjoittelun adaptaatiomekanismeista ja osaat soveltaa niitä harjoittelun ohjelmointiin ja ohjaamiseen. Kasvatat osaamistasi sekä asiakastyössä että omaa harjoitteluasi varten.

Tavoitteena kokonaisuuden hahmottaminen valmennuksen tueksi.

Koulutustemme punainen lanka on käytännön valmennuskokemuksen yhdistäminen tieteelliseen tietoon, jotka yhdessä ohjaavat valmentajan valintoja työssään.

Tässä koulutuksessa käytämme runsaasti aikaa harjoittelun ohjelmoinnin skenaariotyöskentelyyn. Se tarkoittaa, että käymme läpi esimerkkejä harjoittelun suunnittelusta aina voimalajien absuuttiselta huipulta arjen liikkujan tavoitteisiin ja terveysvaikutuksiin.

Koulutuksen jälkeen tiedät, miksi erilaisia valintoja harjoittelussa on tehty ja mitä elimistössä on pyritty saamaan aikaan tehdyillä harjoitusvalinnoilla.

Koulutus sopii sinulle, jolla on perustason ymmärrys harjoittelun ohjelmoinnista.

Tässä koulutuksessa emme keskity harjoittelun perusperiaatteisiin, vaan etenemme pintaa syvemmälle. Sinun on siis hyvä tuntea jo ennalta termit, kuten volyymi, intensiteetti ja frekvenssi ja osaat soveltaa niitä harjoittelun suunnittelussa.

Koulutuksessa saat kattavasti tietoa elimistön sopeutumisesta erilaisiin harjoitusmuotoihin, ja opit käytännössä hyödyntämään laaja-alaisesti kuntosalin harjoitusvälineistöä toisistaan poikkeavissa harjoitustavoitteissa.

Koulutus sopii sekä arjen liikkuvien että tavoitteellisten voimailijoiden kanssa työskenteleville valmentajille. Koulutuksen sisällöstä 70% on teoriaopetusta ja 30% käytännön harjoittelua.

Kouluttajat

Juho Kuusisaari

Kokenut kouluttaja, osteopaatti ja valmennustiimin päävalmentaja. Juholla on laaja asiakaskunta, jossa on sekä kansainvälisen tason voimaurheilijoita että tavoitteellisia harrastajia. Juho on myös itse aktiivinen harjoittelija ja kansallisen tason kilpailija.

Aki Laitinen

Valmentaja Aki Laitinen.

Liikunta-alan yrittäjä, valmentaja ja fysioterapeutti, kokenut kouluttaja. Akin tausta on fysiikkavalmennuksen ja urheilufysioterapian parissa, minkä jälkeen kiinnostus on suuntautunut erityisesti liikunnan terveysvaikutuksiin ja voimaharjoittelun suorituskykymekanismeihin.

Seuraava koulutus

Lahdessa 24.-25.5.2024

  • Pe 24.5. klo 10-17
  • La 25.5. klo 9-16
  • Hinta 379€ (sis. alv 24%)
  • Bonus: Harjoittelun perusperiaatteet -verkkoluento osallistujille.

Ilmoittaudu koulutukseen

Tarkistathan, että osoite on oikein.
Postiosoite tai mahdolliset yritystiedot / verkkolaskuosoite.
Koulutukseen osallistuva saa laskun, joka on suoritettava ennen koulutuksen alkua. Koulutukseen osallistumisen voi perua 14 päivän sisällä ilmoittautumisesta. Jos koulutuksen alkuun on alle 14 päivää, on ilmoittautuminen sitova. Koulutuspaikan voi myydä eteenpäin ja ilmoittaa uuden osallistujan sähköpostitse info@suorituskykyvalmentaja.fi. Sairaustapauksissa osallistuja voi siirtää osallistumisensa seuraavaan koulutusajankohtaan tai pyytää palautuksena koulutuksen hinnan vähennettynä 25€ toimistomaksulla. Koulutukseen osallistutaan omalla vastuulla, ja osallistujan tulee huomioida mahdolliset rajoitteensa käytännön osuuksien toteuttamisessa. Osallistujan henkilötietoja käytetään ainoastaan koulutustapahtumaan liittyvässä viestinnässä sekä laskutuksessa.
Scroll to Top
[lrm_form default_tab="register" logged_in_message="Olet kirjautunut sisään."]

suorituskykyvalmentaja