Suorituskykyvalmentajan

TUTKIMUSKATSAUS

Katsaus sähköpostiisi

joka
viikko

Kerran viikossa lähetämme Sinulle tiiviin tutkimuskatsauksen, jossa käsittelemme tuoreinta tutkimustietoa suorituskyvyn kehittämisestä. Hiottu grafiikka ja taustatietojen esittäminen tiivistetysti mahdollistavat sen, että saat käsityksen sekä aihealueesta että itse tutkimuksesta jo 5-10 minuutissa. Kehity ammattilaisena vähällä vaivalla!

Autamme Sinua kehittymään

Paljon tietoa tiiviissä muodossa

Graafinen tiivistys

Tutkimuskatsauksen alusta löydät graafisen tiivistelmän itse tutkimuksesta, josta nopealla silmäyksellä näet kuinka tutkimus on suoritettu ja mitkä sen tulokset ovat, ja mitä johtopäätöksiä niistä voidaan vetää. Kuvat ovat helppo tallentaa laitteellesi myöhempää hyödyntämistä varten.

Aiheen tausta ja lisäluettavaa

Mikäli ehdit perehtyä aiheeseen tarkemmin, niin grafiikan alta löydät tekstiosuuden, jossa selvitetään aiheen taustaa ja aiempia tutkimuksia, sekä selvennetään mahdollisesti käytettyjä menetelmiä. Tutkimuskatsaus tarjoaa lopuksi aina myös lisäluettavaa, mikäli mielenkiinto aihepiiriä kohtaan heräsi toden teolla.

"Näin selkeästi avattuna ei liikaa löydy suomennettuja tutkimuksia. Jaottelurakenteesta ja statistiikkakuvasta isot plussat!"

Lukijapalaute

Tee suunnitelma

Hyödynnä tietoa

Suorituskykyvalmentajan missio on auttaa ammattilaisia kehittämään suomalaisen fyysisen harjoituskulttuurin laatua kaikilla tasoilla. Voimme onnistua siinä vain yhdessä. Parasta on, kun jaamme ajatuksia ja toteutamme viestintää yhdessä! Meiltä saat valmennus- ja  sisältöideoita, joita voit käyttää omien asiakkaidesi kanssa sekä omaan viestintääsi somessa, blogeissa yms.

01

Saat tuoreinta tietoa

Tutkimuskatsaukset perustuvat tuoreimpiin tutkimuksiin liikunta- ja valmennusaloilta. Pieni hetki viikossa takaa sen, että päivität jatkuvasti osaamistasi.

02

Keksit sisältöideoita

Me saamme ideoita lukemalla muita, ja Sinä voit saada ideoita lukemalla meitä! Olemme kaikki yhteisellä asialla, ja yhdessä tavoitamme huomattavan yleisön.

03

Pysyt edelläkävijänä

Asiakkaasi ovat valinneet sinut syystä. Pitämällä tietosi ajan tasalla ja kehittämällä toimintaasi varmistat sen, että asiakkaasi valitsevat Sinut myös jatkossa.

JA TÄLTÄ NE NÄYTTÄVÄT!

Vko 3/2021

Painonnostotekniikoiden analysointi

Vko 2/2021

Maksimivoiman herkistely

Vko 1/2021

Lihassolukoon ja voiman suhde

Suorituskykyvalmentajan Tutkimuskatsaus

Kerran viikossa. Maksutta.
Vain rekisteröityneille.

Unohditko salasanasi? Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme linkin salasanan vaihtamiseksi.

Vieritä ylös

Unohditko salasanasi? Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme linkin salasanan vaihtamiseksi.

suorituskykyvalmentaja

SISÄPIIRI

Joka
Viikko

Tutkimuskatsaus

Liity maksuttomaan Suorituskykyvalmentajan Sisäpiiriin. Saat joka viikko tutkimuskatsauksen muodossa fyysisen harjoittelun tuoreinta tietämystä.