SUORITUSKYKY 101

12 viikon verkkovalmennus Sinulle, joka haluat siirtyä tavoitteellisen harjoittelun piiriin. Kehityksen maksimoiva kausisuunnitelma ja monipuolinen harjoitusohjelmointi pitävät huolen siitä, että kolmessa kuukaudessa suorituskykysi nousee seuraavalle tasolle.

Valmennukset vapaassa myynnissä maaliskuussa.

Peruskestävyys

Valitse sopiva harjoitustapa ja muuraa peruskivi kuntoon.

Maksimi- & nopeusvoima

Valmennuksen pihvi on voiman ja nopeuden kehittäminen.

Eksklusiivinen materiaali

Joka viikko syventävää tietoa fyysisestä harjoittelusta.

Vertaistuki

Suljettu keskusteluryhmä ja kysymyspalsta osallistujille.

Nosta Suorituskykysi
seuraavalle tasolle

Tämä valmennus ei ole kilpaurheilijoille tai useita vuosia tavoitteellisesti harjoitelleille. Tämä on Sinulle, joka haluat siirtyä säännöllisen ja laadukkaan harjoittelun pariin.

HINTA 99 €

12 VIIKKOA

Kestävyysharjoitusta
Voimaharjoitusta
Liikkuvuusharjoitusta

Valmennuksen ostajalle maksuton e-kirja:

E-kirjan sisällysluettelo

Käytössäsi välittömästi

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Valmennuksemme tulevat vapaaseen myyntiin maaliskuussa 2021. Sen jälkeen voit ostaa valmennuksen ja aloittaa sen välittömästi.

Valmennukseen kannattaa hypätä siinä vaiheessa, kun voimaharjoittelun perustekniikat (kyykyt, vedot ym.) ovat tuttuja. Mitään tiettyä taito- tai kokemustasoa ei kuitenkaan edellytetä. Kaikki harjoitukset suhteutetaan omaan kuntotasoon toimivien valmennusperiaatteiden mukaisesti.

Riittävä kestävyysharjoittelu luo pohjan paitsi terveydelle, niin myös harjoittelulle ja palautumiselle. Valmennuksessamme kenenkään ei ole kuitenkaan  pakko juosta, vaan voit valita lajin omien mieltymystesi mukaisesti (esim. kävely, kuntopyörä, crosstrainer, rullaluistelu, hiihto jne.). Nopeusvoimaharjoittelu ei sisällä juoksuvetoja.

Lähtökohtaisesti verkkovalmennukset ovat tarkoitettu terveille, täysi-ikäisille henkilöille. Ymmärrämme, että harjoittelussa toisinaan ilmenee kipuja ja kolotuksia, jotka eivät johdu vakavasta vammasta tai sairaudesta. Pitkäaikaisista sairauksista kärsivät taas tuntevat itse parhaiten oman toimintakykynsä. Valmennuksiin osallistutaan omalla vastuulla, mutta suosittelemme terveydenhoitoalan ammattilaisen konsultaatiota aina tarvittaessa.

Sopimusehtojemme mukaisesti digitaalisilla tuotteilla ja palveluilla ei ole palautusoikeutta. Sinulla säilyy käyttöoikeus valmennukseen, ja voit aloittaa sen myös yhteisen aloituspäivämäärän jälkeen. Valmentajien tuki on käytettävissä vain yhteisen valmennusjakson ajan.

Voit hyödyntää valmennuksessa oppimaasi ja jatkaa harjoittelua itsenäisesti tai osallistua esimerkiksi Voimanosto 2.0. -verkkovalmennukseen. Hyvä idea on myös painottaa jotain tässä valmennuksessa harjoiteltua ominaisuutta, kuten peruskestävyyttä, maksimivoimaa tai nopeutta. Mikäli sinulla on kilpailullisia tavoitteita, niin yksilövalmennus on oikea ratkaisu.

Joskus käy niin, että kaikkia harjoituksia ei ehdi tai pysty toteuttamaan valmennuksen aikana. Tällöin harjoitusjaksoa voi hyvin pidentää loppupäästä. Yksittäisen harjoituksen jääminen väliin ei vaikuta pitkällä aikavälillä. Mikäli haluat suorittaa valmennuksesta esimerkiksi vain voimaharjoitukset, niin se on oman harkintasi varassa. Suosittelemme kuitenkin kausisuunnitelman noudattamista parhaan tuloksen saamiseksi.

Kyllä voit, käytössämme on Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja ePassin mobiilimaksut. Etsi käyttämästäsi palvelusta Suorituskykyvalmentaja Group, maksa valmennuksen hinta ja laita yhteystietosi sähköpostitse info@suorituskykyvalmentaja.fi, niin lisäämme sinut valmennukseen vuorokauden sisällä.

Myynnissä maaliskuussa 2021

Yhteinen startti mahdollistaa valmentajien jatkuvan tuen ja harjoittelun käynnistymisen ongelmitta. Saat joka viikko hyödyllistä tietoa kehittävästä harjoittelusta ja vastaamme kysymyksiisi nopeasti. Muiden osallistujien kokemukset ja tsemppi auttavat saamaan parhaan irti itsestäsi.

HALUATKO MAKSAA LIIKUNTAEDUILLA?

KÄYTÖSSÄMME OVAT MOBIILIMAKSUT

Maksa käyttämälläsi palvelulla valmennuksen hinta käyttöpaikkaan Suorituskykyvalmentaja Group ja lähetä yhteystietosi sähköpostitse info@suorituskykyvalmentaja.fi. Lisäämme sinut valmennukseen vuorokauden sisällä. Kysy tarvittaessa lisäohjeita chatissa.

Vieritä ylös

Unohditko salasanasi? Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme linkin salasanan vaihtamiseksi.

suorituskykyvalmentaja

SISÄPIIRI

Joka
Viikko

Tutkimuskatsaus

Liity maksuttomaan Suorituskykyvalmentajan Sisäpiiriin. Saat joka viikko tutkimuskatsauksen muodossa fyysisen harjoittelun tuoreinta tietämystä.