SUORITUSKYKY 101

12 viikon verkkovalmennus Sinulle, joka haluat siirtyä tavoitteellisen harjoittelun piiriin. Kehityksen maksimoiva kausisuunnitelma ja monipuolinen harjoitusohjelmointi pitävät huolen siitä, että kolmessa kuukaudessa suorituskykysi nousee seuraavalle tasolle. Varaa aikaa neljään viikkoharjoitukseen, ja anna meidän hoitaa loput.

Hinta 79€

OSTA NYT - ALOITA KUN HALUAT

Peruskestävyys

Valitse sopiva harjoitustapa ja muuraa peruskivi kuntoon. Voit kävellä, juosta, soutaa, uida tai vaikka hiihtää.

Maksimi- & nopeusvoima

Valmennuksen pihvi on voiman ja nopeuden kehittäminen. Paras paikka harjoitella voimaa on kuntosaliympäristö.

Eksklusiivinen materiaali

Opit runsaasti kehittävästä harjoittelusta valmennuksen edetessä, lisäksi saat opasvideoita ja ohjeita harjoitustekniikoihin.

Tuki on lähellä

Facebookin valmennusryhmässämme voit kysyä meiltä ja muilta harjoittelijoilta ja tietenkin myös juhlia saavutuksiasi!

Nosta Suorituskykysi
seuraavalle tasolle

Tämä valmennus ei ole kilpaurheilijoille tai useita vuosia tavoitteellisesti harjoitelleille. Tämä on Sinulle, joka haluat siirtyä säännöllisen ja laadukkaan harjoittelun pariin. Onnistuaksesi tarvitset harjoitusmotivaatiota, aikaa neljälle viikkoharjoitukselle sekä voimaharjoitteluvälineistön.

Vain 79€

12 VIIKKOA

Kestävyysharjoitusta
Voimaharjoitusta
Liikkuvuusharjoitusta

Harjoituksia voit yhdistää oman aikataulusi mukaan, mutta suositeltavaa on varata aikaa neljään harjoitukseen viikossa.

Valmennusalusta

käyttö

Valmennusalusta on käytössäsi kaikilla laitteilla, treenejä ennen, aikana ja jälkeen.

videot

Kaikki harjoitteet sisältävät selkeät liikevideot, lisäksi voit lähettää videoita kommentoitavaksi.

seuranta

Valmennusohjelma ja harjoituspäiväkirja samalla alustalla, pysyt ajan tasalla kehityksestäsi.

tuki

Facebook-ryhmä ja kaikki maksuton materiaalimme on käytettävissäsi.

Valmennuksen ostajalle maksuton e-kirja:

Käytössäsi välittömästi

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Voit aloittaa valmennuksen milloin tahansa sen jälkeen, kun sinut on lisätty valmennusalustalle (yleensä heti, mutta viimeistään 12h ostoksestasi).

Valmennukseen kannattaa hypätä siinä vaiheessa, kun voimaharjoittelun perustekniikat (kyykyt, vedot ym.) ovat tuttuja. Mitään tiettyä taito- tai kokemustasoa ei kuitenkaan edellytetä. Kaikki harjoitukset suhteutetaan omaan kuntotasoon toimivien valmennusperiaatteiden mukaisesti.

Riittävä kestävyysharjoittelu luo pohjan paitsi terveydelle, niin myös harjoittelulle ja palautumiselle. Valmennuksessamme kenenkään ei ole kuitenkaan  pakko juosta, vaan voit valita lajin omien mieltymystesi mukaisesti (esim. kävely, kuntopyörä, crosstrainer, rullaluistelu, hiihto jne.). Nopeusvoimaharjoittelu ei sisällä juoksuvetoja.

Lähtökohtaisesti verkkovalmennukset ovat tarkoitettu terveille, täysi-ikäisille henkilöille. Ymmärrämme, että harjoittelussa toisinaan ilmenee kipuja ja kolotuksia, jotka eivät johdu vakavasta vammasta tai sairaudesta. Pitkäaikaisista sairauksista kärsivät taas tuntevat itse parhaiten oman toimintakykynsä. Valmennuksiin osallistutaan omalla vastuulla, mutta suosittelemme terveydenhoitoalan ammattilaisen konsultaatiota aina tarvittaessa.

Sopimusehtojemme mukaisesti digitaalisilla tuotteilla ja palveluilla ei ole palautusoikeutta. Sinulla säilyy käyttöoikeus valmennukseen, ja voit aloittaa sen myös yhteisen aloituspäivämäärän jälkeen. Valmentajien tuki on käytettävissä vain yhteisen valmennusjakson ajan.

Voit hyödyntää valmennuksessa oppimaasi ja jatkaa harjoittelua itsenäisesti tai osallistua esimerkiksi Voimanosto 2.0. -verkkovalmennukseen. Hyvä idea on myös painottaa jotain tässä valmennuksessa harjoiteltua ominaisuutta, kuten peruskestävyyttä, maksimivoimaa tai nopeutta. Mikäli sinulla on kilpailullisia tavoitteita, niin yksilövalmennus on oikea ratkaisu.

Joskus käy niin, että kaikkia harjoituksia ei ehdi tai pysty toteuttamaan valmennuksen aikana. Tällöin harjoitusjaksoa voi hyvin pidentää loppupäästä. Yksittäisen harjoituksen jääminen väliin ei vaikuta pitkällä aikavälillä. Mikäli haluat suorittaa valmennuksesta esimerkiksi vain voimaharjoitukset, niin se on oman harkintasi varassa. Suosittelemme kuitenkin kausisuunnitelman noudattamista parhaan tuloksen saamiseksi.

Kyllä voit, käytössämme on Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja ePassin mobiilimaksut. Etsi käyttämästäsi palvelusta Suorituskykyvalmentaja Group, maksa valmennuksen hinta ja laita yhteystietosi sähköpostitse info@suorituskykyvalmentaja.fi, niin lisäämme sinut valmennukseen 12 tunnin sisällä.

Suorituskyky 101

Kehitä suorituskykyäsi ja vahvista pohja tulevia tavoitteitasi varten. Voit harjoitella omaan tahtiisi ja kysyä lisäohjeita suljetussa Facebook-ryhmässämme. Osta nyt ja aloita kun haluat.

HALUATKO MAKSAA LIIKUNTAEDUILLA?

KÄYTÖSSÄMME OVAT MOBIILIMAKSUT

Maksa käyttämälläsi palvelulla valmennuksen hinta käyttöpaikkaan Suorituskykyvalmentaja Group ja lähetä yhteystietosi sähköpostitse info@suorituskykyvalmentaja.fi. Lisäämme sinut valmennukseen 12 tunnin sisällä (yleensä heti).

Käytämme evästeitä, jotta voisimme kehittää toimintaamme Sinun eduksesi. Käytämme myös kolmannen osapuolen palveluita verkkosivuliikenteen analysoinnissa. Mistään keräämistämme tiedoista ei voi yksilöidä yksittäistä käyttäjää. Voit halutessasi estää kaiken analytiikan. Lue lisää
Hyväksyn
Kieltäydyn
Vieritä ylös

Unohditko salasanasi? Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme linkin salasanan vaihtamiseksi.

suorituskykyvalmentaja