VOIMANOSTO 2.0

14 viikon interaktiivinen verkkovalmennus kyykyn, maastavedon ja penkkipunnerruksen kehittämiseksi. Tämä on sinulle, joka olet poiminut harjoitusuran alun helpot kilot, mutta pelkkä suorien sarjojen nostaminen ei enää kehitä tulostasi. Saat runsaasti uusia työkaluja harjoitteluusi, joita voit hyödyntää myös valmennuksen jälkeen.

Osta ja aloita milloin vain!

Harjoittelun ohjelmointi

Me huolehdimme, että harjoittelun perusperiaatteet ja parhaat kokemukset kohtaavat.

Priorisointi ja ylläpito

Jokainen harjoitussykli sisältää selkeän kehityskohteen, mutta mikään ominaisuus ei unohdu.

Testatut menetelmät

Käytännössä hyviksi todetut variaatiot ja yhdistelmät saavat harjoittelusi uuteen nousuun.

Tekniikkavinkit

Joka viikko saat vinkkejä juuri sinulle parhaan nostotekniikan kehittämiseksi.

Nosta Yhteistuloksesi
seuraavalle sataluvulle

Tämä valmennus sopii sinulle, joka olet harjoitellut yli puoli vuotta ja saanut kehitystä pääosin suoria sarjoja tekemällä. Sitoudu prosessiin, opi uutta ja nosta tuloksesi uusille luvuille yhdessä Suorituskykyvalmentajan kanssa.

14 VIIKKOA

Mitä tapahtuu, kun ilmoittaudut valmennukseen?

Valmennuksen ostajalle maksuton e-kirja:

E-kirjan sisällysluettelo

Käytössäsi välittömästi

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Voit aloittaa valmennuksen milloin tahansa. Valmennus on laadittu kalenterimuotoon ja tavallinen aloituspäivä on maanantai. Valmennuksen ensimmäinen viikko sisältää vapaaehtoisen 1RM-testauksen sekä ohjeistusta tulevia viikkoja varten.

Valmennus sopii parhaiten harjoittelijalle, jolla on takanaan ½-2 vuotta aktiivista nostoharjoitelua tai vastaava määrä epäsäännöllisempää treeniä. Erittäin kokeneille harjoittelijoille ja kilpanostajille suosittelemme yksilövalmennusta. 

Lähtökohtaisesti verkkovalmennukset ovat tarkoitettu terveille, täysi-ikäisille henkilöille. Ymmärrämme, että harjoittelussa toisinaan ilmenee kipuja ja kolotuksia, jotka eivät johdu vakavasta vammasta tai sairaudesta. Pitkäaikaisista sairauksista kärsivät taas tuntevat itse parhaiten oman toimintakykynsä. Valmennuksiin osallistutaan omalla vastuulla, mutta suosittelemme terveydenhoitoalan ammattilaisen konsultaatiota aina tarvittaessa.

Sopimusehtojemme mukaisesti digitaalisilla tuotteilla ja palveluilla ei ole palautusoikeutta. Sinulla säilyy käyttöoikeus valmennukseen, ja voit aloittaa sen myös yhteisen aloituspäivämäärän jälkeen. Valmentajien tuki on käytettävissäsi valmennusjakson ajan. Poikkeavissa tilanteissa ota aina ensin yhteys meihin sähköpostitse info@suorituskykyvalmentaja.fi.

Voit hyödyntää valmennuksessa oppimaasi ja jatkaa harjoittelua itsenäisesti tai osallistua myöhemmin julkaistaviin jatkovalmennuksiimme. Voit myös painottaa jonkin nostomuodon harjoittelua, jos valmennuksen aikana huomaat sopivan kehityskohteen. Mikäli sinulla on kilpailullisia tavoitteita tai haluat maksimoida tuloksesi pidemmällä aikajänteellä, niin yksilövalmennus on oikea ratkaisu.

Joskus käy niin, että kaikkia harjoituksia ei ehdi tai pysty toteuttamaan valmennuksen aikana. Tällöin harjoitusjaksoa voi hyvin pidentää loppupäästä. Yksittäisen harjoituksen jääminen väliin ei vaikuta pitkällä aikavälillä.  Parhaan tuloksen saat kuitenkin noudattamalla kausisuunnitelmaa mahdollisimman hyvin. Voit aina kysyä meiltä neuvoa valmennuksen edetessä. Antamamme ohjeet, vinkit ja ohjelmointi eivät vanhene, vaikka et ehtisi kaikkea toteuttaa yhteisen harjoitusjakson aikana.

Kyllä voit, käytössämme on Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja ePassin mobiilimaksut. Etsi käyttämästäsi palvelusta Suorituskykyvalmentaja Group, maksa valmennuksen hinta ja laita yhteystietosi sähköpostitse info@suorituskykyvalmentaja.fi, niin lisäämme sinut valmennukseen vuorokauden sisällä.

HALUATKO MAKSAA LIIKUNTAEDUILLA?

KÄYTÖSSÄMME OVAT MOBIILIMAKSUT

Maksa käyttämälläsi palvelulla valmennuksen hinta käyttöpaikkaan Suorituskykyvalmentaja Group ja lähetä yhteystietosi sähköpostitse info@suorituskykyvalmentaja.fi. Lisäämme sinut valmennukseen vuorokauden sisällä. Kysy tarvittaessa lisäohjeita missä tahansa kanavassa.

Vieritä ylös

Unohditko salasanasi? Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme linkin salasanan vaihtamiseksi.

suorituskykyvalmentaja

SISÄPIIRI

Joka
Viikko

Tutkimuskatsaus

Liity maksuttomaan Suorituskykyvalmentajan Sisäpiiriin. Saat joka viikko tutkimuskatsauksen muodossa fyysisen harjoittelun tuoreinta tietämystä.