Suorituskykyvalmentajakoulutus on täällä! Kyseessä on kolmen erilaisen taustan omaavan valmentajan suunnittelema kolmen viikonlopun lisäkoulutus fyysisen harjoittelun ammattilaisille ja sellaiseksi haluaville. Ensimmäinen koulutus pidetään Lahdessa yhteistyössä EBN Areenan kanssa.

Suorituskykyvalmentajakoulutuksen tavoite on tuoda yhteen monipuolisesta fyysisten ominaisuuksien kehittämisestä kiinnostuneita ammattilaisia, jotka toiminnassaan haluavat yhdistää suorituskykyharjoittelun tutkimusnäytön ja käytännön valmennuskokemuksen tuottaakseen valmennettavilleen parhaita mahdollisia tuloksia. Koulutus ei perustu pelkästään yksittäisten tekniikoiden opetteluun, vaan laajojen kokonaisuuksien hallintaan, joiden avulla valmentaja testaa ja kehittää yksilöä kohti parempaa suorituskykyä.

Me kouluttajat olemme vahvasti sitä mieltä, että hyvä suorituskyky ja sen monipuolinen kehittäminen eivät ole urheilijoiden yksinoikeus, vaan kaikki tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneet ansaitsevat käyttöönsä parhaan saatavilla olevan tiedon ja taidon. Tavoitteellisen harjoittelun osaamista tarvitaan urheilun lisäksi myös kuntoutuksessa, kuntoliikunnassa, lasten ja nuorten liikuntavalmennuksessa, ikääntyneiden toimintakyvyn ylläpidossa ja/tai edistämisessä ja kaikessa tavoiteorientoituneessa fyysisen harjoittelun tekemisessä.

Kouluksen jälkeen osaat skaalta suorituskykyharjoittelua valmennettavan yksilöllisten tavoitteiden mukaan, oli valmennettavasi sitten huippu-urheilija tai vaikkapa nuorten jalkapallojoukkue. Koulutuksen aihealueet saattavat näyttää itsellesi suunnan – erikoisalueen – johon haluat omaa osaamistasi jatkokehittää. Esimerkiksi nopeuden kehittämiseen on koulutuksessa varattu kokonaan oma viikonloppunsa.

Selaa sivujamme vapaasti, täältä selviää koulutuksen sisältö, hinnat, aikataulut ja muu oleellinen. Jos mitä tahansa kysymyksiä herää, niin voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse *etunimi*@suorituskykyvalmentaja.fi.

Täältä löydät tulevat koulutuksemme.

Suorituskykyvalmentajan kouluttajat,

Aki Laitinen, Antti Pokki & Juho Kuusisaari


0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.