Tilaus-, toimitus- ja käyttöehdot

Nämä ehdot ovat voimassa Suorituskykyvalmentajan verkkokaupassa, koulutuksissa ja digitaalisissa palveluissa 27.3.2020 alkaen, ja niitä on päivitetty 20.10.2020 ja 26.1.2021 (maksuvälittäjän muuttuminen). Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin.

Verkkokauppa

Suorituskykyvalmentaja Group (y-tunnus 3112734-6) (myöhemmin Suorituskykyvalmentaja) myy verkkokaupassaan digitaalisia tuotteita ja fyysisiä koulutuspalveluja yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Digitaaliset tuotteet ja/tai osallistumisoikeudet fyysisin koulutustapahtumiin ostetaan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla kassapalvelussa. Tilauksen yhteydessä annettuja osoitetietoja (pois lukien sähköpostiosoite) ei käytetä muuhun kuin tilauksen käsittelyyn, ellei erikseen toisin mainita. Ostaessaan verkkokaupasta asiakas liittyy Suorituskykyvalmentajan Sisäpiiriin, jonka tietojenkäsittelystä kerrotaan Tietosuojaselosteessa. Verkkokaupasta ostaminen edellyttää voimassa olevien tilaus-, toimitus- ja käyttöehtojen hyväksymistä.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksuvalvontarekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta, ja tiliotteella tai laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, että kukaan ulkopuolinen ei näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus

Digitaalisen tuotteen käyttöoikeus alkaa välittömästi hyväksytyn maksutapahtuman jälkeen. Fyysinen koulutuspalvelu toimitetaan tilausvahvistuksen mukaisella aikataululla.

Peruutus- ja palautusoikeus

Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Fyysiseen koulutuspaikkaan oikeuttavalla ostoksella on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus ilman kuluja. Vaihto- ja palautusoikeuden päätyttyä koulutuspaikan peruminen ilman kuluja edellyttää lääkärintodistusta. Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan 10 % koulutuksen hinnasta. Alle 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehtyjä peruutuksia ei huomioida, mutta asiakkaalla on oikeus vaihtaa koulutukseen osallistuvaa henkilöä (myydä koulutus eteenpäin). Kaikki muutospyynnöt tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@suorituskykyvalmentaja.fi.

Mikäli Suorituskykyvalmentaja ei kykene toimittamaan asiakkaan maksamaa palvelua tai tuotetta, on asiakkaalla oikeus vaatia takaisinmaksua siltä osin, kuin palvelu tai tuote on toimittamatta. Suorituskykyvalmentaja pidättää oikeuden perua fyysisen koulutuksen yli 7 vuorokautta ennen koulutuksen alkua.

Toisinaan Suorituskykyvalmentaja tarjoaa tuotteita ja palveluja alennettuun yhteishintaan, jolloin fyysiseen koulutukseen osallistumisoikeuden ostava asiakas saa digitaaliseen tuotteen normaalia edullisemmin tai ilmaiseksi. Mikäli tällaisen tuoteyhdistelmän ostava asiakas peruu myöhemmin osallistumisensa fyysiseen koulutukseen, on Suorituskykyvalmentajalla oikeus laskuttaa asiakkaalta digitaalisen tuotteen ostohetken normaali myyntihinta 14 päivän maksuajalla. Mikäli koulutus perutaan Suorituskykyvalmentajasta johtuvasta tai pakottavasta syystä, ei asiakkaalle muodostu edellä mainittua maksuvelvoitetta.

Palvelun käyttö

Digitaalisen tuotteen ostaminen antaa käyttöoikeuden Suorituskykyvalmentajan verkkokoulutusympäristöön ja edellyttää liittymistä verkkokoulutuksen käyttäjäksi. Liittyessään Suorituskykyvalmentajan verkkokoulutuksen käyttäjäksi asiakas hyväksyy nämä käyttöehdot. Suorituskykyvalmentajan verkkokoulutuksen sisältö on suojattu tekijänoikeudella.

Käyttölisenssi

  • Asiakas saa käyttöoikeuden sekä oikeuden ladata kopion kaikista ladattavista materiaaleista henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Käyttöoikeus ei sisällä:
    • oikeutta muuttaa tai kopioida materiaalia;asettaa materiaalia julkisesti näkyville tai käyttää sitä missään kaupallisessa tai ei-kaupallisessa tarkoituksessa pois lukien henkilökohtainen käyttö
    • lupaa muuntaa materiaalin teknologista sisältöä
    • oikeutta poistaa tekijänoikeusmerkintöjä; taioikeutta välittää materiaalia muille ihmisille missään muodossa
  • Käyttölisenssi päättyy välittömästi, mikäli minkäänlaisia väärinkäytöksiä tai näiden ehtojen rikkomista tavataan. Käyttölisenssin päätyttyä väärinkäytöksen johdosta tulee kaikki asiakkaan hallussa oleva materiaali hävittää.

Kuvaus, videointi ja muu materiaali

Suorituskykyvalmentajan koulutuksissa saatetaan kuvata ja videoita luennoitsijoita ja osallistujia. Kuvattua materiaalia käytetään yrityksen markkinoinnissa. Mikäli asiakas ei halua esiintyä yrityksen markkinointimateriaalilla, niin hän voi ilmoittaa siitä etukäteen sähköpostitse info@suorituskykyvalmentaja.fi. Myös palautelomakkeissa ja arvosteluissa annettuja kommentteja saatetaan hyödyntää. Mikäli asiakas haluaa jonkin kuvan tai kommentin poistettavaksi esiltä, niin hän voi ilmoittaa siitä edellä mainittuun sähköpostiin. Suorituskykyvalmentaja reagoi pyyntöön kohtuullisessa ajassa.

Suorituskykyvalmentajan koulutuksissa asiakas voi ajoittain kuvata luentoa ja tapahtumia huomioiden muut asiakkaat. Lyhyiden ääni- ja videopätkien sekä kuvien julkaisu koulutuksista on sallittu, mikäli muilta materiaalissa esiintyviltä asiakkailta on siihen lupa. Koulutusta kokonaisuudessaan ei saa tallentaa missään muodossa.

Asiakkaan saama sähköinen koulutusmateriaali sekä digitaalisiin tuotteisiin liittyvät käyttöoikeudet ovat henkilökohtaisia ja vain asiakkaan omaan käyttöön tarkoitettuja. Muusta käytöstä seuraa korvausvelvollisuus.

Vastuuvapautus

Kaikki Suorituskykyvalmentajan verkkokoulutusympäristössä oleva sisältö tarjotaan sellaisenaan ilman takuita. Suorituskykyvalmentaja ei vastaa sisällön jatkokäytöstä asiakkaidensa puolesta. Suorituskykyvalmentaja ei ole vastuussa verkkokoulutusympäristön käytöstä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista asiakkaille tai kolmansille osapuolille.

Fyysiseen koulutukseen osallistuvalla tulee olla henkilökohtainen tapaturmavakuutus.

Korjaukset, painovirheet ja päivitykset

Suorituskykyvalmentajan verkkokoulutusympäristössä saattaa esiintyä teknisiä, kuvallisia tai kirjoitustyöstä johtuvia virheitä. Suorituskykyvalmentaja ei vastaa siitä, että materiaalit ovat täydellisiä tai sisällöltään jatkuvasti uusimman tiedon mukaisia. Materiaaliin saatetaan tehdä muutoksia milloin tahansa, mutta päivityksistä ei anneta takeita.

Vieritä ylös

Unohditko salasanasi? Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme linkin salasanan vaihtamiseksi.

suorituskykyvalmentaja

SISÄPIIRI

Joka
Viikko

Tutkimuskatsaus

Liity maksuttomaan Suorituskykyvalmentajan Sisäpiiriin. Saat joka viikko tutkimuskatsauksen muodossa fyysisen harjoittelun tuoreinta tietämystä.