Verkkokauppaehdot

Tilaus-, toimitus- ja käyttöehdot

Nämä ehdot ovat voimassa Suorituskykyvalmentajan verkkokaupassa, koulutuksissa sekä digitaalisissa tuotteissa ja palveluissa 27.3.2020 alkaen, ja niitä on päivitetty viimeksi 30.9.2021 (asiakkaan palautusoikeuden laajentaminen). Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin.

Verkkokauppa

Suorituskykyvalmentaja Group (y-tunnus 3112734-6) (myöhemmin Suorituskykyvalmentaja) myy verkkokaupassaan digitaalisia tuotteita ja palveluja (jäsenyydet, verkkokurssit, valmennukset) ja fyysisiä koulutuspalveluja yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Digitaaliset tuotteet ja/tai osallistumisoikeudet fyysisin koulutustapahtumiin ostetaan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla kassapalvelussa. Tilauksen yhteydessä annettuja osoitetietoja (pois lukien sähköpostiosoite) ei käytetä muuhun kuin tilauksen käsittelyyn, ellei erikseen toisin mainita. Ostaessaan verkkokaupasta asiakkaalle muodostuu henkilökohtainen jäsenyys Suorituskykyvalmentaja-sivustolle, jonka tietojenkäsittelystä kerrotaan Tietosuojaselosteessa. Jäsenyys mahdollistaa digitaalisten tuotteiden ja palvelujen käytön sekä tilaustietojen tallentamisen. Verkkokaupasta ostaminen edellyttää voimassa olevien tilaus-, toimitus- ja käyttöehtojen hyväksymistä.

Maksaminen

Verkkopankkimaksuissa ja luottolaskuissa maksunvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksuvalvontarekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta, ja tiliotteella tai laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, että kukaan ulkopuolinen ei näe maksutapahtuman tietoja. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay

Pankki- ja luottokorttimaksuissa (debit/credit) maksunvälittäjänä toimii kansainvälinen ja luotettava Stripe, joka on sertifioitu korkeimman PCI-tietoturvasertifikaatin arvoisesti. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Voit halutessasi tallettaa maksutietosi toistuvia maksuja varten; tällöin maksutietosi ovat turvassa Stripen servereillä (verkkokaupalla ei ole minkäänlaista pääsyä maksutietoihisi). Kun maksat Stripen tarjoamilla korttimaksuvaihtoehdoilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä: https://stripe.com/fi/legal

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutavat

Stripen korttimaksuissa käytössäsi on Visa, Mastercard ja American Express.

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus

Digitaalisen tuotteen tai palvelun käyttöoikeus alkaa välittömästi hyväksytyn maksutapahtuman jälkeen. Fyysinen koulutuspalvelu toimitetaan tilausvahvistuksen mukaisella aikataululla.

Peruutus- ja palautusoikeus

Suorituskykyvalmentaja Group tarjoaa kuluttajansuojalain mukaisen 14 vuorokauden fyysisten tuotteiden ja koulutuspalvelujen palautusoikeuden lisäksi täyden 14 päivän palautusoikeuden myös digitaalisille tuotteille ja palveluille ilman kuluja. Vaihto- ja palautusoikeuden päätyttyä koulutuspaikan peruminen ilman kuluja edellyttää kirjallista sopimista Suorituskykyvalmentaja Groupin kanssa. Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan käsittelykuluja 10 % koulutuksen hinnasta. Alle 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua asiakkaan toimesta tehtyjä peruutuksia ei ole velvollisuus huomioida, mutta asiakkaalla on oikeus vaihtaa koulutukseen osallistuvaa henkilöä (myydä koulutus eteenpäin) tai sopia muusta järjestelystä Suorituskykyvalmentaja Groupin kanssa.. Kaikki muutospyynnöt tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@suorituskykyvalmentaja.fi.

Mikäli Suorituskykyvalmentaja ei kykene toimittamaan asiakkaan maksamaa palvelua tai tuotetta, on asiakkaalla oikeus vaatia takaisinmaksua siltä osin, kuin palvelu tai tuote on toimittamatta. Suorituskykyvalmentaja pidättää oikeuden perua fyysisen vai virtuaalisen koulutustapahtuman yli 7 vuorokautta ennen koulutuksen alkua.

Toisinaan Suorituskykyvalmentaja tarjoaa tuotteita ja palveluja alennettuun yhteishintaan, jolloin fyysiseen koulutukseen osallistumisoikeuden ostava asiakas saa digitaaliseen tuotteen tai palvelun normaalia edullisemmin tai ilmaiseksi. Mikäli tällaisen tuoteyhdistelmän ostava asiakas peruu myöhemmin osallistumisensa fyysiseen koulutukseen, on Suorituskykyvalmentajalla oikeus laskuttaa asiakkaalta digitaalisen tuotteen tai palvelun ostohetken normaali myyntihinta 14 päivän maksuajalla. Mikäli koulutus perutaan Suorituskykyvalmentajasta johtuvasta tai pakottavasta syystä, ei asiakkaalle muodostu edellä mainittua maksuvelvoitetta.

Palvelun käyttö

Digitaalisen tuotteen tai palvelun ostaminen antaa käyttöoikeuden Suorituskykyvalmentajan verkkokoulutusympäristöön ja edellyttää liittymistä verkkokoulutuksen käyttäjäksi. Liittyessään Suorituskykyvalmentajan verkkokoulutuksen käyttäjäksi asiakas hyväksyy nämä käyttöehdot. Suorituskykyvalmentajan verkkokoulutuksen sisältö on suojattu tekijänoikeudella.

Käyttölisenssi

  • Asiakas saa käyttöoikeuden sekä oikeuden ladata kopion kaikista ladattavista materiaaleista henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Käyttöoikeus ei sisällä:
    • oikeutta muuttaa tai kopioida materiaalia; asettaa materiaalia julkisesti näkyville tai käyttää sitä missään kaupallisessa tai ei-kaupallisessa tarkoituksessa pois lukien henkilökohtainen käyttö
    • lupaa muuntaa materiaalin teknologista sisältöä
    • oikeutta poistaa tekijänoikeusmerkintöjä; tai oikeutta välittää materiaalia muille ihmisille missään muodossa
  • Käyttölisenssi päättyy välittömästi, mikäli minkäänlaisia väärinkäytöksiä tai näiden ehtojen rikkomista tavataan. Käyttölisenssin päätyttyä väärinkäytöksen johdosta tulee kaikki asiakkaan hallussa oleva materiaali hävittää.

Kuvaus, videointi ja muu materiaali

Suorituskykyvalmentajan koulutuksissa saatetaan kuvata ja videoita luennoitsijoita ja osallistujia. Kuvattua materiaalia käytetään yrityksen markkinoinnissa. Mikäli asiakas ei halua esiintyä yrityksen markkinointimateriaalilla, niin hän voi ilmoittaa siitä etukäteen sähköpostitse info@suorituskykyvalmentaja.fi. Myös palautelomakkeissa ja arvosteluissa annettuja kommentteja saatetaan hyödyntää. Mikäli asiakas haluaa jonkin kuvan tai kommentin poistettavaksi esiltä, niin hän voi ilmoittaa siitä edellä mainittuun sähköpostiin. Suorituskykyvalmentaja reagoi pyyntöön kohtuullisessa ajassa ja poistaa materiaalin asiakkaan pyynnöstä.

Suorituskykyvalmentajan koulutuksissa asiakas voi ajoittain kuvata luentoa ja tapahtumia huomioiden muut asiakkaat. Lyhyiden ääni- ja videopätkien sekä kuvien julkaisu koulutuksista on sallittu, mikäli muilta materiaalissa esiintyviltä asiakkailta on siihen lupa. Koulutusta kokonaisuudessaan ei saa tallentaa missään muodossa.

Asiakkaan saama sähköinen koulutusmateriaali sekä digitaalisiin tuotteisiin liittyvät käyttöoikeudet ovat henkilökohtaisia ja vain asiakkaan omaan käyttöön tarkoitettuja. Muusta käytöstä seuraa korvausvelvollisuus.

Vastuuvapautus

Kaikki Suorituskykyvalmentajan verkkokoulutusympäristössä sekä virtuaalisissa ja fyysisissä koulutustapahtumissa sekä digitaalisessa ja fyysisessä valmennuksessa oleva sisältö tarjotaan sellaisenaan ilman takuita. Suorituskykyvalmentaja ei vastaa sisällön jatkokäytöstä asiakkaidensa puolesta. Suorituskykyvalmentaja ei ole vastuussa verkkokoulutusympäristön, kirjallisen tai audiovisuaalisen materiaalin tai minkä tahansa taholtaan esitetyn tiedon käytöstä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista asiakkaille tai kolmansille osapuolille.

Fyysiseen koulutukseen osallistuva vastaa itse henkilökohtaisesta vakuutusturvastaan. Suorituskykyvalmentaja suosittelee, että osallistujalla on voimassa oleva tapaturmavakuutus.

Korjaukset, painovirheet ja päivitykset

Suorituskykyvalmentajan verkkokoulutusympäristössä saattaa esiintyä teknisiä, kuvallisia tai kirjoitustyöstä johtuvia virheitä. Suorituskykyvalmentaja ei vastaa siitä, että materiaalit ovat täydellisiä tai sisällöltään jatkuvasti uusimman tiedon mukaisia. Materiaaliin saatetaan tehdä muutoksia milloin tahansa, mutta päivityksistä ei anneta takeita.

Scroll to Top
[lrm_form default_tab="register" logged_in_message="Olet kirjautunut sisään."]

suorituskykyvalmentaja