Suorituskykyvalmentajan koulutukset

plyometrinen harjoittelu

Suorituskyky-valmentajakoulutus

Koulutus yhdistää fyysisen harjoittelun eri osa-alueiden tutkimusnäytön ja käytännön valmennuskokemuksen. Se on erinomainen koulutus urheilu- ja fysiikkavalmentajille, personal trainereille, kuntoutusalan ammattilaisille, opiskelijoille ja tavoitteellisille harjoittelijoille ajantasaisen tiedon opiskeluun. Uusitun sisällön myötä opiskelu aloitetaan verkossa, ja lähijaksoilla päästään heti kiinni valmennukselliseen työskentelyyn.

Tavoitteellinen voimaharjoittelu

Puolet teoriaa, puolet käytäntöä. Opit suunnittelemaan, ohjelmoimaan ja ohjaamaan harjoittelua vaativien harjoitustavoitteiden ja suorituskykyvaatimusten asiakkaille. Koulutus sopii sekä liikunta-alan ammattilaisille että tavoitteellisille harjoittelijoille.

Koulutus OP Centerillä Helsingissä
Liikkuvuusharjoittelua

Voimaharjoittelu kuntoutuksen työvälineenä

Koulutuksessa käydään läpi voimaharjoittelun kuormitusfysiologinen perusta ja opetellaan käyttämään harjoitustekniikoita tuki- ja liikuntaelinkuntoutuksessa vammatyyppi ja kipu huomioiden. Monipuolisen liikepankin ja omien liikkeiden suunnittelu toiminnallisen anatomian pohjalta kuuluvat kiinteästi koulutukseen. Kurssin täydentävät tutustuminen harjoittelun erikoistekniikoihin sekä ”return to play” -mallien läpikäynti eri vammoissa.

Voimaharjoittelun suunnittelu ja ohjelmointi

Verkkokurssi, joka käy tarkasti läpi maksimivoima- ja lihasmassaharjoittelun adaptaatiomekanismit, käytännön työkalut ja harjoittelun ohjelmoinnin. Yli kahdeksan tuntia videomateriaalia, luentojen lisäksi mm. suorituskykyvalmentajien keskustelut teorian ja käytännön yhdistämisestä. Kurssin hintaan sisältyy kaikki tulevaisuudessa päivittyvä materiaali.

Kuusisaari kuntosalilla
SKV kouluttamassa Tampereella

SEMINAARIT

Suorituskykyvalmentajan seminaarit ovat yhden koulutuspäivän kokonaisuuksia, joissa perehdytään johonkin harjoittelun osa-alueeseen intensiivisesti.

Huhtikuun seminaari Lahdessa: Ketteryysharjoittelu – kouluttajina Jukka Veijo ja Aki Laitinen.

Tervetuloa koulutuksiimme!

"Koulutuksen sisältö oli kattava ja asiat käytiin perusteellisesti läpi. Vahvan teoriatiedon päälle on nyt hyvä rakentaa oma osaaminen. Kiitos hyvästä kurssista."
Palautekyselystä 3.-4.10.2020 koulutuksen jälkeen.

Suorituskykyvalmentaja

Tulevat koulutukset

Helsinki

Voimaharjoittelu kuntoutuksen työvälineenä
15.-16.5.2021

Oulu

Voimaharjoittelu kuntoutuksen työvälineenä
22.-23.5.2021

LAHTI

Tavoitteellinen voimaharjoittelu
12.-13.6.2021

Vieritä ylös

Unohditko salasanasi? Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme linkin salasanan vaihtamiseksi.

suorituskykyvalmentaja

SISÄPIIRI

Joka
Viikko

Tutkimuskatsaus

Liity maksuttomaan Suorituskykyvalmentajan Sisäpiiriin. Saat joka viikko tutkimuskatsauksen muodossa fyysisen harjoittelun tuoreinta tietämystä.