SUORITUSKYKY-
VALMENTAJA-
KOULUTUS

SUORITUSKYKYVALMENTAJA

Koulutus yhdistää fyysisen harjoittelun eri osa-alueiden tutkimusnäytön ja käytännön valmennuskokemuksen. Se on erinomainen koulutus urheilu- ja fysiikkavalmentajille, personal trainereille, kuntoutusalan ammattilaisille, opiskelijoille ja tavoitteellisille harjoittelijoille ajantasaisen tiedon opiskeluun. Uusitun sisällön myötä opiskelu aloitetaan verkossa, ja lähijaksoilla päästään heti kiinni valmennukselliseen työskentelyyn.

Opintojaksojen sisällöt

Jokaiseen viikonloppuun sisältyy 50-80 dian materiaalipaketti. Verkkoluennot jäävät katsottavaksesi myös myöhemmin. Ennen aloitusta kouluttajat lähettävät tervetuloavideon, jonka avulla valmistaudut parhaalla mahdollisella tavalla koulutukseen. Kaikkiin kysymyksiisi vastaamme myös koulutuksen jälkeen. Tervetuloa mukaan!

KOULUTUS

Koulutuksen tavoitteet

Ajantasainen tutkimustieto kohtaa valmennuskokemuksen

Lupauksemme mukaisesti tarjolla on kattava teoriatausta fyysisen harjoittelun ajantasaisesta tutkimustiedosta ja parhaista valmennuskäytännöistä. Iltapäivien harjoitusosuudet nitovat opiskellut asiat käytäntöön ja antavat runsaasti työkaluja kotiinvietäväksi.

Tavoitteena parempi valmennus ja tehokkaampi harjoittelu

Suorituskykyvalmentaja on olemassa, jotta Suomen kentillä ja kuntosaleilla toteutettaisiin parasta mahdollista harjoittelua. Olemme onnistuneet vasta, kun asiakkaamme saavat siirrettyä tiedon käytäntöön. Siksi  rakennamme koulutuksia, joiden ensisijainen tavoite on parempi valmennus ja tehokkaampi harjoittelu. 

Suorituskykyvalmentajakoulutuksessa tarjoamme kattavan työkalupakin käytännön harjoitteita iltapäivien demo-osuuksissa. Käytännön tekeminen yhdistää opiskellun teoriatiedon omaan valmennustyöhön ja harjoitteluun, mikä onkin koulutuksemme ehdoton päämäärä osallistujan näkökulmasta.

SKV koulutus Helsingin OP Centerillä
0 h lähiopetusta
+ 5h luentoja verkossa

KOULUTTAJAT

Suorituskykyvalmentajakoulutus

Ainutlaatuinen

Koulutuksemme yhdistää fysiikkaharjoittelun tutkimusnäytön ja valmennuskokemuksen laajudessaan ainutlaatuisella tavalla.

Keskusteleva

Koulutustyylimme on keskusteleva, ja päämäärämme on, että saat vietyä asiat käytäntöön. Näin edistämme kotimaisen valmennuksen kehitystä.

Monipuolinen

Yhdessä koulutuksessa valtava määrän tietoa ja työkaluja. Kouluttajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia.

Scroll to Top
[lrm_form default_tab="register" logged_in_message="Olet kirjautunut sisään."]

suorituskykyvalmentaja