Tietosivu

Yhteystiedot, asiantuntijat ja usein kysytyt kysymykset.

Tavoitteellinen Voimaharjoittelu -koulutus

Tarinamme

Suorituskykyvalmentaja syntyi vuonna 2019 kolmen valmentajan syvällisten keskustelujen johdosta; huomasimme, että Suomesta puuttuu aktiivisesti tuoretta tietoa ja ajankohtaisia koulutuksia tuottava taho. Missioksi syntyi valmennuksen laadun kehittäminen kaikilla urheilun ja liikunnan tasoilla toimivien valmentajien kautta. Ensimmäinen puoli vuotta käytettiin tiiviisti Suorituskykyvalmentajakoulutuksen rakentamiseen, minkä jälkeen yrityksen toimintaidea alkoi toden teolla hahmottua. Alusta lähtien ideana on ollut tarjota ajantasaista tietoa miellyttävässä muodossa.

Koko toimintamme ajan olemme keränneet ja saaneet arvokasta palautetta asiakkailtamme toimintamme kehittämiseksi. Haluamme olla valmennus- ja liikunta-alan ammattilaisen ykkösvalinta koulutuspalvelujen tuottajana.

Asiantuntijat

Kaikki kouluttajamme ovat valmennus-, liikunta- tai kuntoutusalan ammattilaisia.

Urheilufysioterapeutti

Aki Laitinen

Suorituskykyvalmentaja, urheilufysioterapeutti (sert.).

Osteopaatti

Juho Kuusisaari

Suorituskykyvalmentaja, voimaharjoittelun asiantuntija.

Suorituskykyvalmentaja

Velu Immonen

Sisällöntuottaja, valmentaja.
Liikuntatieteiden maisteri

Oona-Mari Hakulinen

Liikuntatieteiden maisteri, kestävyysharjoittelun ja urheiluravitsemuksen asiantuntija.

Usein kysytyt kysymykset

Rekisteröityminen Suorituskykyvalmentajan tietopankkiin on maksutonta. Saat käyttöösi jatkuvasti kasvavan määrän valmennukseen ja harjoitteluun liittyvää materiaalia. Kaikki maksullinen materiaali ostetaan normaalisti verkkokaupan maksuliittymän kautta, joten et voi vahingossa joutua maksajaksi.

Ei tarvitse, sillä rekisteröityminen tapahtuu automaattisesti verkkokurssin oston yhteydessä. Ostotapahtuman jälkeen voit jatkaa suoraan kurssille.

Mikäli ostit osallistumisoikeuden lähikoulutukseen, on sinulla kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja peruutusoikeus. Ilmoita tänä aikana peruutuksesta meille sähköpostitse info@suorituskykyvalmentaja.fi.

Digitaalisilla tuotteilla, jotka asiakas saa käyttöönsä välittämästi maksutapahtuman jälkeen, ei ole palautusoikeutta. Meillä tämä koskee verkkokursseja ja e-kirjoja. Myöskään maksettua osallistumisoikeutta webinaariin ei voi peruuttaa, mutta asiakas saa webinaarin aina myös tallenteena jälkikäteen.

Mukava kuulla, pallotellaan ihmeessä ideaa eteenpäin! Laita viestiä aki@suorituskykyvalmentaja.fi niin ihmetellään lisää.

Voimavinkit

anna palautetta

Kuulemme mielellämme toiveesi ja ehdotuksesi. Voit myös jättää kysymyksiä harjoitteluun ja valmennukseen liittyen, vastaamme niihin esimerkiksi podcastissa.

Muut kanavat