Suorituskykyvalmentaja Group

Yhteystiedot, asiantuntijat ja usein kysytyt kysymykset.

Suorituskykyvalmentajan tarina

Suorituskykyvalmentaja syntyi vuonna 2019 kolmen valmentajan syvällisten keskustelujen johdosta; huomasimme, että Suomesta puuttuu aktiivisesti tuoretta tietoa ja ajankohtaisia koulutuksia tuottava taho. Missioksi syntyi valmennuksen laadun kehittäminen kaikilla urheilun ja liikunnan tasoilla toimivien valmentajien kautta. Ensimmäinen puoli vuotta käytettiin tiiviisti Suorituskykyvalmentajakoulutuksen rakentamiseen, minkä jälkeen yrityksen toimintaidea alkoi toden teolla hahmottua. Alusta lähtien ideana on ollut tarjota ajantasaista tietoa miellyttävässä muodossa.

Koko toimintamme ajan olemme keränneet ja saaneet arvokasta palautetta asiakkailtamme toimintamme kehittämiseksi. Haluamme olla valmennus- ja liikunta-alan ammattilaisen ykkösvalinta koulutuspalvelujen tuottajana.

Suorituskykyvalmentajan kotipesä on Lahden Optimal Performance Center  -valmennuskeskus.

SKV:n asiantuntijatiimi

Olemme valmennus-, liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaisia.

Urheilufysioterapeutti

Aki Laitinen

Suorituskykyvalmentaja, urheilufysioterapeutti (sert.).

Aki on Suorituskykyvalmentajan Pääjuonenkantaja, joka kehittää koulutuksia, valmennuksia ja liiketoimintaa, mentoroi valmentajia, mutta myös valmentaa useiden eri lajien urheilijoita fyysisessä harjoittelussa.

Osteopaatti

Juho Kuusisaari

Suorituskykyvalmentaja,
osteopaatti (AMK), voimaharjoittelun asiantuntija.

Juho  on Suorituskykyvalmentajan kouluttaja, joka valmentaa valtavan isoa joukkoa tavoitteellisia harjoittelijoita, ja on intohimoinen valmennustyön kehittäjä ja uudistaja.

Velu Immonen

Sisällöntuottaja, valmentaja.
Velu on Suorituskykyvalmentajan sisältönero, jonka päivittäisiin huveihin kuuluu tuoreimpien voimaharjoittelututkimusten analysointi. Velu myös valmentaa tavoitteellisia harjoittelijoita.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä asiantuntijoiden kanssa useilta eri aloilta.

Suorituskykyvalmentaja muissa medioissa

Väkevä Elämä -podcast
Suorituskykyvalmentajan Aki ja Juho vieraina Joni Jaakkolan isännöimässä Väkevä elämä -podcastissa. Aiheen tietenkin suorituskyvyn kehittäminen!
Kuuntele Spotifyssa
Previous
Next

Usein kysytyt kysymykset

Rekisteröityminen Suorituskykyvalmentajan tietopankkiin on maksutonta. Saat käyttöösi jatkuvasti kasvavan määrän valmennukseen ja harjoitteluun liittyvää materiaalia sekä sähköpostiisi jokaviikkoisen tutkimuskatsauksen. Kaikki maksullinen materiaali ostetaan normaalisti verkkokaupan maksuliittymän kautta, joten et voi vahingossa joutua maksajaksi.

Ei tarvitse, sillä rekisteröityminen tapahtuu automaattisesti verkkokurssin oston yhteydessä, ja kaikki asiakkaamme kuuluvat Suorituskykyvalmentajan Sisäpiiriin. Ostotapahtuman jälkeen voit jatkaa suoraan kurssille.

Kirjaudu sisään tilillesi ja siirry Oma tili -osioon. Valitse sivun alareunasta kohta Poista käyttäjätili ja vahvista tilin poistaminen. Toimimalla näin poistat kaikki henkilötietosi Suorituskykyvalmentajan sivuilta. Huomaa, että käyttäjätilin poistaminen poistaa myös kaikki oikeudet tilauksiin ja kursseihin, joita olet tehnyt.

Mikäli haluat ainoastaan peruuttaa uutiskirjeen, niin se onnistuu kirjeen alareunassa olevista vaihtoehdoista. 

Mikäli ostit osallistumisoikeuden lähikoulutukseen, on sinulla kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja peruutusoikeus. Ilmoita tänä aikana peruutuksesta meille sähköpostitse info@suorituskykyvalmentaja.fi. Myös 14 päivän jälkeen voit mahdollisuuksien mukaan siirtää koulutuksen myöhempään ajankohtaan ilman lisäkuluja. Korona-aikana hyväksymme myös viime hetken siirrot sairastumisen johdosta ilman lääkärintodistuksia.

Digitaalisilla tuotteilla, jotka asiakas saa käyttöönsä välittämästi maksutapahtuman jälkeen, ei ole palautusoikeutta. Meillä tämä koskee verkkokursseja, verkkovalmennuksia, JOPA-tilausta sekä e-kirjoja. Myöskään maksettua osallistumisoikeutta webinaariin ei voi peruuttaa, mutta asiakas saa webinaarin aina myös tallenteena jälkikäteen.

Kaikissa tapauksissa voit aina olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, ja selvitetään asia.

Katso ensin kultakin valmennussivuilta Usein Kysytyt Kysymykset. Voit myös kysyä chatissä sivun oikeassa alareunassa. Vastaamme myös somessa ja ihan puhelimessakin, kysy pois 🙂

Mukava kuulla, pallotellaan ihmeessä ideaa eteenpäin! Laita viestiä aki@suorituskykyvalmentaja.fi niin keskustellaan lisää.

Chatissa saat apua useimpiin kysymyksiisi, mutta jos niihin liittyy henkilötietojen käsittelyä tai laskuliikennettä, niin kirjaudu ensin sisään sivuille tai ole yhteydessä sähköpostitse.

Vieritä ylös
Voimavinkit

anna palautetta

Kuulemme mielellämme toiveesi ja ehdotuksesi. Voit myös jättää kysymyksiä harjoitteluun ja valmennukseen liittyen, vastaamme niihin esimerkiksi podcastissa.

Muut kanavat

Unohditko salasanasi? Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme linkin salasanan vaihtamiseksi.

suorituskykyvalmentaja

SISÄPIIRI

Joka
Viikko

Tutkimuskatsaus

Liity maksuttomaan Suorituskykyvalmentajan Sisäpiiriin. Saat joka viikko tutkimuskatsauksen muodossa fyysisen harjoittelun tuoreinta tietämystä.